Yorkid ja Biewerid Eestis

Kennel & Grooming

Esileht  /  Grooming  /  Uudised

Hammaste puhastus koertele (UH)

Avaldatud: 12.03.2024 18:38

Hellitame lemmikloomi, viime hoolitsuse täiuslikkuseni!

Pakume tipptasemel hooldust, kennelteenuseid ja spetsialiseeritud lemmikloomahooldust.

Tere tulemast SILVERSHELL OÜ-sse, kus iga lemmiklooma koheldakse suurima hoolivuse ja professionaalsusega. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: pakkuda terviklikke lemmikloomade hooldusteenuseid, mis ületavad tavapärast. Oleme spetsialiseerunud ultraheli hammaste puhastamisele, täpsele trimmimisele jadelikaatsele täishooldusele—kõik selleks, et teie armastatud kaaslased näeksid välja ja tunneksid end oma parimas vormis.

Me usume, et suuhooldus on kunst ja meie osavad käsitöölised töötavad korralikult.


Ultraheliga hammaste puhastamise eelised teie lemmikloomale

Ultraheliga hammaste puhastamine on kaasaegne suuhügieeni tehnika, mis kasutab hambakatu ja -kivieemaldamiseks hammastelt kõrgsageduslikke helilaineid ilma manuaalse kraapimiseta. See meetod on tõhus mitte ainult inimeste, vaid ka lemmikloomade hulgas, eriti Yorkshire, Biewer ja Toy terjerite, Spitsi jt väikestekoerte suuhügieenis revolutsiooniliseks praktikaks.

Nagu inimestel, on ka lemmikloomadel oluline säilitada hea suuhügieen. See hoiab ära hambakatu ja -kivikogunemise, mis võib viia parodontiidi, hammaste kaotuse ja muude terviseprobleemideni. Regulaarne suuhügieen tagab, et teie lemmikloomal on terve suu ja parem elukvaliteet.

Lemmikloomade ultraheliga hammaste puhastamise eelised

Üks ultraheliga hammaste puhastamise peamisi eeliseid on selle mitteinvasiivne olemus. Erinevalt traditsioonilistest hammaste puhastamise meetoditest, mis võivad nõuda anesteesiat, on ultrahelipuhastus õrn ja seda saab sageliteostada ilma teie lemmiklooma uinutamata.

Ultrahelitehnoloogia on väga tõhus hambakatu ja -kivi eemaldamisel, isegi igemejoone all, kus see on kõigeohtlikum. See aitab ära hoida parodontiidi teket ja hoiab teie lemmiklooma hambad terved ja tugevad.

Regulaarne ultraheliga hammaste puhastamine (1 – 2 korda aastas) võib oluliselt vähendada suuhaiguste riski. Hambaid puhtana hoides vähendate ka bakterite sattumise võimalust vereringesse ja teiste terviseprobleemidetekkimist. Teie lemmiklooma mugavus ja ohutus on mis tahes hooldus- või meditsiiniprotseduuride ajal üliolulised. Ultraheliga hammaste puhastamine on stressivaba alternatiiv traditsioonilistele meetoditele, mis võib olla eritikasulik ärevatele lemmikloomadele või neile, kellel on terviseprobleeme, mis muudavad anesteesia riskantseks.

Hea suu tervis on seotud üldise tervisega. Tagades, et teie lemmikloom saab regulaarselt ultraheliga hammastepuhastusi, panustate nende pikaealisusesse ja heaolusse.


Ultraheliga hammaste puhastamise protsessi mõistmine

Enne ultrahelipuhastuse protsessi algust viiakse läbi teie lemmiklooma suu tervise põhjalik hindamine. See aitab tuvastada olemasolevaid seisundeid, mida võib vaja minna puhastamise ajal käsitleda. Ultraheliga hammaste puhastamise seanss hõlmab spetsiaalse seadme kasutamist, mis kiirgab kõrgsageduslikke helilaineid, et lagundada hambakattu ja -kivi. See protsess on tavaliselt kiire ja ei põhjusta teie lemmikloomaleebamugavust.

Miks valida oma lemmiklooma suuhügieeniks SILVERSHELL OÜ?

SILVERSHELL OÜ-s on meil professionaalide meeskond, kes ammu teeb lemmikloomade suuhügieeni. Me mõistame yorkshire terjerite ja teiste tõugude ainulaadseid vajadusi ning pakume igale lemmikloomale kohandatud suuhügieeni. Me kasutame kõige uuemat ultrahelitehnoloogiat, et tagada teie lemmikloomale parim võimalik suuhügieen. Meie seadmed on kavandatud olema ohutud ja tõhusad, andes teile meelerahu.

Kommentaarid